Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: Decadente aardappel uit de oven met room en knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tijm, vastkokende aardappel, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, gruyère, kervel, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, witte peper, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen: