Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, fijne kristalsuiker, gember, groente, knoflook, lichte sojasaus, maïsolie, melk, olijfolie, peper, sesamolie, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Gesund Geniessen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Shanghai-keuken: