Recept uit Lente in Sicilië:
porri e patate al forno - prei aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, knoflook, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, slagroom en zout
- Keuken:
- Siciliaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, ei, gehakt, groente, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Francesca Kookt!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje: