Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Gebakken paling met laurierblad
- Ingrediënten:
- grof zout, laurierblad en paling
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: