Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Gestoofde fazant
- Ingrediënten:
- bleekselderij, fazanthen, jeneverbes, kastanje, knoflook, laurier, mascarpone, rode ui, rode wijn, rozemarijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, ganzenvet, gevogeltebouillon, haas, hertenvlees, kaneel, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wildfond, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: