248 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercognacjeneverbeskippenbouillonknoflookknolselderijkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnrunderbouillonsjalotsuikertijmtomatenpureeuizoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten:
bouquet garni, doorregen spek, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, rode wijnazijn, stooflappen, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Duiven in rode wijn

Ingrediënten:
duif, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, rode wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bolognese-saus met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kerstomaat, knoflook, olijfolie, oregano, passata, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met rode wijn - coniglio al vino rosso

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, knoflook, konijn, konijnenlever, kruidnagel, olijfolie, peper, rode wijn, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Ingrediënten:
appel, barolo, bleekselderij, boter, gemzenbout, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nebbiolo-wijn, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelen en doperwten

Ingrediënten:
anijsster, doperwten, doperwtenscheuten, honing, kaneelstokje, knoflook, korianderzaad, lamsoren, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelsap, wortel en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelen en doperwten

Ingrediënten:
anijsster, doperwten, doperwtenscheuten, honing, kaneelstokje, knoflook, korianderzaad, lamsoren, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelsap, wortel en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...