452 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbieslookbloembotercitroensapeidooiergroentebouillonknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselieroomslagroomspinaziesuikertijmuivolle melkwaterzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hominygratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstgratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, langkorrelrijst, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rijst, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

Maisbrood met kaas en groene pepers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cheddar, ei, groene peper, grof maismeel, maïskolf, olijfolie, ui, volle melk, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van romainesla, zachtgekookt ei en bakkeljauw

Ingrediënten:
bakkeljauwfilet, brood, citroen, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, melk, peper, peperkorrels, romainesla, rozemarijn, sjalot, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Gnocchi alla romana

Ingrediënten:
boter, ei, emmentaler, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Carpaccio cipriani

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, olijfolie, ossenhaas, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Aardappelkoekjes met crème fraîche

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, ei, knoflook, melk, peper, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:

Cake met konijn en morilles

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gedroogde morilles, jong belegen kaas, konijnfilet, melk, olijfolie, peper, sojaolie en zout

Soort:
salade / quiche / wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, kalfsgehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, rundergehakt, suiker, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde pijlinktvis

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, melk, olijfolie, peper, pijlinktvis, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...