32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobasilicumbieslookbloembotercayennepeperdilleeieidooiergelatinegerookte zalmkaviaarknoflookkomkommermaïzenamayonaiseolijfoliepeperpeterselieroomsjalotsuikeruivisbouillonwitte peperwitte wijnzalm
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Sardinische zite met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Astoria-forellen

Ingrediënten:
asperges uit blik, azijn, cayennepeper, citroensap, forel, kaviaar, mayonaise, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Vismousse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, gerookte forel, gerookte heilbot, gerookte makreel, mon chou, peterselie, sla, slagroom, witte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Frisse tartaar van zalm en groene appel

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dragon, groene appel, grof zeezout, kervel, komkommer, lente ui, olijfolie, shisokiemen, slagroom, sojasaus, zalmmoten en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, mayonaise, peper, slagroom, tabasco, ui en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Tongfilets met savooiekool

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, peper, savooiekool, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Zalmchowder Met Citroen, Aardappels En Koolrabi

Ingrediënten:
aardappels, bacon, chilivlokken, citroensap, kippenbouillon, koolrabi, olijfolie, slagroom, venkelzaad, verse dille, wodka, zalm en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Forelrol - rotolo di trota salmonata

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, forelleneitjes, mierikswortel, rucola, slagroom, witte peper, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Koude avocadosoep

Ingrediënten:
avocado, bieslook, cayennepeper, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, gerookte zalmforel, peper, room, visbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Terinne van meerval

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, dille, ei, gelatine, gerookte meerval, peper, slagroom, verse meerval, visbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met tonijn - rotolo di coniglio con il tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, boter, citroensap, eierdooier, kerrie, olijfolie, peper, pistachenoten, rucola, sjalot, slagroom, tonijn op olie, uitgebeend konijn, vleesbouillon, witte truffelpasta, wittetruffelpasta, witte wijn, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilivlokken, dille, maïzena, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, melk, olijfolie, saffraan, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, citroensap, venkelknol, kruiden, visbouillon, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...