Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkensrugstuk gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, jeneverbessen, kruidnagel, melk, ui, varkensrug, witte peper, witte wijn, wortel en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: