Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: