Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, broccoli, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, oregano, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit The big green egg book:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise: