Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kaneel, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild: