Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gehakt, groentebouillon, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, runderbouillon, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends: