Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Testina di vitello - Salade van kalfskop
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, kalfskop, laurier, lente-ui, peper, sjalotvinaigrette, ui, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis: