Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Pens in witte wijn
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, kalfspootjes, kruidnagel, laurier, rozemarijn, runderpens, ui, varkenszwoerd en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, sjalot, spek, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: