Recept van Lekker Happen:
Stoofvlees in rode wijn
- Ingrediënten:
- laurier, boter, champignons, gedroogde tijm, kruidnagels, peper, rode wijn, runderstoofvlees, uien en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table: