Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Mayonaise met witte wijn en sjalotten (mousquetairesaus)
- Ingrediënten:
- cayennepeper, mayonaise, sjalot, wijn en witte peper
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: