Recept uit Italië:
Ragù alla bolognese - Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kruidnagel, melk, pancetta, runderbouillon, runderfond, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, droge witte wijn, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, runderbouillon, rundvlees, tagliatelle, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van I love food & wine:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan: