304 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeiknoflooklaurierolieossenhaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonrundvleessjalotsuikertijmtomaatvleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
boter, demi-glace, foie gras, madeira, olie, ossenhaas, peper, sjalot, truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Kikkererwtenpannenkoeken

Ingrediënten:
cayennepeper, chilisaus, chilivlokken, citroen, dikke yoghurt, entrecote, koriander, granaatappelpitten, groene chilipepers, ui, kikkererwtenmeel, knoflook, komijn, komkommer, water, kruidnagel, lende, olie, ossenhaas, rode ui, rundvlees, kardemompoeder, kaneel, korianderzaad, zout, verse koriander, versgemalen zwarte peper en yoghurt

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Ossenhaas in oestersaus

Ingrediënten:
bieflap, bosui, cashewnoten, gemberwortel, knoflook, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, olie, ossenhaas, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Runderacarpaccio variatie

Ingrediënten:
champignon, groene asperge, lente ui, olijfolie, runderbiefstuk, runderfilet en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvleessalade - lesso in insalata

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, ei, rundvlees, groene peperkorrels, rundvlees, kappertjes, lente ui, olijfolie, rodewijnazijn, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees / rundvlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Steak tartare

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, peterselie, sjalot, tabasco, vlees en worcestershiresaus

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Beef Wellington van Gizzi Erskine

Ingrediënten:
bananensjalotten, bladerdeeg, bloem, eidooier, gehakt, olijfolie, ossenhaas, parmaham, bladpeterselie, portobello's, scharreleieren, tijm, knoflook, truffelolie en weidechampignons

Haal meer recepten op...