Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.: