Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeiknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomslagroomtijmtomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

Maisbrood met kaas en groene pepers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cheddar, ei, groene peper, grof maismeel, maïskolf, olijfolie, ui, volle melk, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers - pergadel lombok

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, djinten, ei, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, limoensap, peper, rode spaanse peper, sambal oelek, ui, wijtingfilet, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto al limone

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde tomaten in Napolitanasaus

Ingrediënten:
eidooier, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, kerstomaat, komijnpoeder, napolitanasaus, peper, sjalot en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente / samengestelde boter
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Pâté uit Lotharingen - pâté lorraine

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, laurierblad, peperkorrel, schouderkarbonade, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Choronsaus

Ingrediënten:
dragon, eidooier, gastrique, geklaarde boter, gekonfijte tomaten, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Remouladesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, eidooier, grove mosterd, mierikswortel, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Maltesersaus

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, citroensap, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Bijgerecht uit Les Halles kookboek:

Bearnaise

Ingrediënten:
boter, dragon, eidooier, peper, rode wijnazijn, sherryazijn, sjalot, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Sauce Béarnaise

Ingrediënten:
boter, dragon, eidooier, kervel, peper, sjalot, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde paprika met gehakt

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, courgette in tomatensaus, eidooier, half-om-halfgehakt, oregano, paneermeel, peper, puntpaprika, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Haal meer recepten op...