Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, cognac, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: