Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, courgette, dille, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, munt, peper, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, rode paprika, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Istanbul:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: