Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, olie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, salie, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Spis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie: