Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, dressing, gember, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, selderij, sjalot, suiker, tijm, ui, vet, witte wijn, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Istanbul:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Keukendagboek 2: