281 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeifruitgemberknoflookkorianderlaoslente-uilichte sojasausolijfoliepeperpeterselierijstrode uisesamoliesjalottijmtomaattomatenpureewortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

'Shoarma' met bloemkool

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Ingelegde gebakken poon

Ingrediënten:
ciderazijn, dille, dilleschermen, peper, poon, raapzaadolie, rode ui, suiker, venkel, venkelzaad, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Onion bahji met mint chutney

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bruisend mineraalwater, chilipeper, geelwortelpoeder, kerrie masala, kikkererwtenmeel, koriander, limoensap, munt, suiker, ui en zout

Soort:
groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Zoete rijst met heet-zure kikkererwten

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, gedroogde kikkererwten, geklaarde boter, gemalen fenegriek, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen koriander, groene spaanse peper, kardemompeul, kruidnagel, plantaardige olie, saffraandraadjes, suiker, tomaat, ui, gember, verse koriander, peper, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / rijst / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rauwe salade & zuringdressing

Ingrediënten:
citroen, gember, klaverzuring, knoflook, koolrabi, koolzuurhoudend water, koriander, lichtbruine basterdsuiker, maanzaad, mineraalwater, molsla, olijfolie, sint-jakobsschelp, sjalot, suiker, witte banyulsazijn, zout, peper en zout en zuring

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rivierkreeftragout - crawfish étouffée

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, suiker, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot ontbeend, laurierblad, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Tomatensoep met komijn en vijgen

Ingrediënten:
gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Sfincione (sfincione)

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovisfilet, bloem, broodkruim, caciocavallo, gist, olijfolie, oregano, pecorino, primo sale, suiker, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Pikante pompoen

Ingrediënten:
bruin mosterdzaad, curryblaadjes, kipcurrypoeder, olie, pompoen, spaanse peperpoeder, suiker, turmeriekpoeder, ui, viscurrypoeder, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Patrijsescabeche

Ingrediënten:
balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / pekel en marinades
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Vegetarische moussaka

Ingrediënten:
aubergine, citroen, geitenkaas, kaneelstokje, kashkavalkaas, knoflook, olijfolie, oregano, pruimtomaat, rode ui, suiker, tomatenpuree, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, knoflook, kruidnagel, laurierblad, suiker, tomaat, ui, varkenspoot ontbeend, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...