39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbotergroentekikkererwtenknoflooklamsboutlamsschouderlaurierolieolijfoliepaprikapeperpeterselieplantaardige oliereuzelrozemarijnsuikertijmtomaatuivleeswater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Afrikaanse pilav met lamsvlees en groenten

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, boter, cashewnoten, garam masala, gemalen komijn, groene kool, groene spaanse peper, ijsbergsla, kardemompeul, knoflook, lamsbouillon, lamsschouder, paprikapoeder, plantaardige olie, rode paprika, groene kool, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Alma-ata

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, gedroogde abrikoos, groentebouillon, lamsvlees, pijnboompitten, rode appel, rozijnen, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / rijst / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Elzasser baeckoffe

Ingrediënten:
aardappelen, droge witte wijn, grof zout, knoflook, lamsschouder, laurier, prei, runderschouder, ui, varkenspoten, varkensschouder, witte peper, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met Spaanse saus

Ingrediënten:
alcohol, bouquet garni, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamscouscous op Algerijnse wijze - couscous au monton à l'algéroise

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kabuli pilaw

Ingrediënten:
amandelsnippers, basmatirijst, kaneelpoeder, kardemompoeder, komijnpoeder, lamsschenkel, olie, peper, rozijnen, ui, wortel en zout

Keuken:
Afghaans
Soort:
rijst / lamsvlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Lamsragout met voorjaarsgroenten - navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Navarin printanier - Stoofpot van lam met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, bruine lamsfond, doperwten, knoflook, lamsborst, lamskotelet, lamsnek, lamsschouder, laurier, meiknolletjes, olie, peper, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, runderfond, sperziebonen, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, winterwortelen, witte uien en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

stevige goelasjsoep

Ingrediënten:
groene paprika, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder edelsusz, room, runderlappen, scherp paprikapoeder, ui, varkenslappen, vlees, vleestomaat, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon

Recept van Mijn Recepten:

Kabuli palow - Mijn Recepten

Ingrediënten:
amandel, bot, chilipoeder, gehakt, kardemom, kikkererwten, knoflook, komijn, koriander, kurkumapoeder, lamsbout, paprikapoeder, peper, rijst, rozijnen, suiker, tomatensaus, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Recept van Mijn Recepten:

Kabuli palow

Ingrediënten:
amandel, bot, chilipoeder, gehakt, kardemom, kikkererwten, knoflook, komijn, koriander, kurkumapoeder, lamsbout, paprikapoeder, peper, rijst, rozijnen, suiker, tomatensaus, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Koolsoep van spitskool

Ingrediënten:
aardappel, olie, peper, peterselie, rundersoepvlees, salie, spitskool, tomaat, ui, vlees, wortel, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Haal meer recepten op...