Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Prei met tomaat - parri al pomodoro
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, cognac, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, saffraan, sjalot, tomatenpuree, ui, venkel, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito: