Recept uit De Joodse keuken:
Apyo - In olijfolie gekookte bleekselderij
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Turks / Balkan / Sefardisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]: