Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, kool, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, riesling, risottorijst, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: