Recept uit Sous vide:
Geglaceerde varkensbuik
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, saus van varkensvlees, tijm en varkenbuik, gepekeld
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignon, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept van What's that smell:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: