Recept uit Sous vide:
Geglaceerde varkensbuik
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, saus van varkensvlees, tijm en varkenbuik, gepekeld
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, salie, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal: