Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met citroen
- Ingrediënten:
- citroen, kip, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, suiker, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroenrasp, citroenschil, fijne kristalsuiker, fruit, gember, kaneel, kaneelstokje, knoflook, koriander, laurier, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Hoe te eten:
Recept van Etenenzo:
Recept uit Ramen: