Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bruine fond, champignon, cognac, droge rode wijn, knoflook, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode bourgogne, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Oh My Dish: