25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbladpeterseliebleekselderijboterbruine fondchampignoncognacdroge rode wijnknoflookkruidnagelolieolijfoliepeperpeterseliepreirode bourgognerozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haan in rode wijn

Ingrediënten:
bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Zoutevis met rode-wijnsaus - morue en rayte

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kappertjes, olijfolie, rode wijn, tomaat, ui, venkelzaad, verse peterselie, zout, zoutevis en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gesmoorde fazant met paddestoelen en spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, fazant, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, ongerookt spek, paddestoelen, pancetta, plantaardige olie, rode wijn en ui

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Palingstoofpot

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, paling, rode wijn, sjalot, visfumet en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Prik à la bordelaise

Ingrediënten:
bayonneham, bloem, boter, bouquet garni, cognac, knoflook, olijfolie, prei, prik, rode bordeauxwijn en ui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Konijn met slakken - conejo con caracoles

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kaneelpijpje, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, scherp paprikapoeder, slakken, tomaat, ui, verse peterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Haas- of konijnstoofpot

Ingrediënten:
magere bacon, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, croutons, haas, konijn, olijfolie, peperkorrels, peterselie, rode landwijn, sjalot, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Boeuf bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, knoflook, peper, rode bourgogne, rode wijn, runderschouder, sjalot, spek, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ragu van mamma angela

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bladpeterselie, bouquet garni, pancetta, extra vergine olijfolie, gehakt, lamsschouder, laurierblad, olie, olijfolie, orecchiette, oregano, passata, pecorino, ragu, rode wijn, rosbief, rozemarijn, runderbouillon, salie, tomaten, ui, varkensribben, varkensschouder, varkensvet en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ossenstaart met linzen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, droge rode wijn, ui, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, ossenstaart, rode chilipeper, rozemarijn, runderbouillon, bleekselderij, rozemarijn, tijm en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Coq au Vin

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, kip, kleine champignons, kruidnagel, mager spek, olijfolie, peper, rode wijn, suiker, ui, wortel, zilverui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Civet de sanglier - Ragout van wild zwijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, prei, pure chocolade, rode wijn, rode wijnazijn, ui, wild zwijnschouder, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode bourgogne, runderborststuk, runderschouder, rundervoorbout, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Tête de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, grof zeezout, kalfswang, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, bloem, bospeen, bouquet garni, champignon, doorregen spek, knoflook, peper en zout, peterselie, port, rode bourgogne, runderfond, suiker, sukadestuk, ui en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Peulvruchten en vlees met een knapperige korst

Ingrediënten:
bloem, fijn broodkruim, gans, ganzenvet, geweekte witte bonen, gezouten varkensvlees, knoflook, knoflookworstjes, kruiden, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peterselie, reuzel, rode wijn, tijm, tomaten, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / gevogelte / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Oeufs en meurette

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouquet garni, champignon, champignons, eieren, knoflookteen, peper en zout, rode wijn, stokbrood, ui en water