Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, cognac, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Avondmaal uit De geur van witte rijst: