Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, donkere sojasaus, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, laos, lente-ui, lichte sojasaus, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Simpel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur: