Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Zeetong in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, dragon, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, zeetongfilets en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: