225 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeigembergemberpoederhoningkaneelknoflookkoriandermelkolijfoliepeperpoedersuikerslagroomspecerijenuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Drinken / cocktails uit Nopi:

Saffraan chase

Ingrediënten:
champagne, chase gin, chase vlierbloesemlikeur, citroensap, fijne kristalsuiker en saffraan

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Saffraan-citroentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, gemalen amandelen, griesmeel, kurkuma, patentbloem, saffraan, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Saffraan en chocoladefondant

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, chocoladesaus, ei, fijne tafelsuiker, hazelnoottuiles, melkroomijs, pure chocolade en saffraanvulling

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
amandelolie, ananas, bloedsinaasappel, citroenrasp, gelatinepoeder, kristalsuiker, melk, milde olie, passievrucht, poedersuiker, roze grapefruit, saffraandraadjes, slagroom, vanillestokje en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Krokante saffraan-couscouskoekjes

Ingrediënten:
berberisbessen, bieslook, couscous, ei, feta, fijne kristalsuiker, geklaarde boter, griekse yoghurt, saffraandraadjes, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
citroenrasp, fijne kristalsuiker, fruit, gelatinepoeder, melk, saffraandraadjes, sinaasappelrasp en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kippensoep met tomaat en saffraan

Ingrediënten:
bleekselderij, kippeningewanden, kippenkarkas, peterselie, prei, raapje, saffraanpoeder, selderijblad, soepkip, suiker, tomaten, ui, vermicelli, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:

Saffraan-vruchten-notenbrood

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, bloem, boter, cognac, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde cranberry , gedroogde kersen, instantgist, melk, pecannoot, rozijnen, rum, saffraan, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Zoete couscous met saffraan en oranjebloesem

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, saffraan en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Haal meer recepten op...