Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, komkommer, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, spitskool, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro: