Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Okoko recepten:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: