Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, groente, kikkererwten, knoflook, komkommer, korianderzaad, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: