Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: