Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Sjalotten à la Milanese
- Ingrediënten:
- bonte salie, boter, gremolata, knoflook, opgelegde tomaten, salie, selderij, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft: