Recept van Onze Franse keuken:
Zalm 'troisgros'
- Ingrediënten:
- citroen, noilly prat, olijfolie, peper en zout, room, sjalot, visfond, witte wijn, zalmfilet en zuring
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / voorgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Bijgerecht uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers: