Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lakerda - gezouten bonito en Garato - gezouten makreel
- Ingrediënten:
- bonitofilet, citroen, makreelfilet, ui en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, komkommer, laurierblad, lente-ui, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tomaat, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: