610 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeigehaktknoflooknootmuskaatoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehaktspinazietijmtomatenpureeuivolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van romainesla, zachtgekookt ei en bakkeljauw

Ingrediënten:
bakkeljauwfilet, brood, citroen, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, melk, peper, peperkorrels, romainesla, rozemarijn, sjalot, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Vleespastei

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, knoflook, lendebiefstuk, melk, olijfolie, pimentkorrels, rode ui, sjalot, witte wijnazijn en worcestersaus

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:

Quiche van schorseneren

Ingrediënten:
bladerdeeg, boerenkaas, ei, melk, olijfolie, paneermeel, peper, schorseneer, sjalot, slagroom, spek en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Varkensribstuk met Zaanse mosterdsaus

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, dijonmosterd, knoflook, kookroom, laurier, melk, olijfolie, sjalot, slagroom, varkensribstuk, witte wijn, zaanse mosterd, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kip met tapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, gele kerstomaat, kappertjes, kipvleeswaren, knoflook, melk, olijfolie, olijvenpasta, peterselie, rode kerstomaat, sjalot, toast en zwarte olijven

Keuken:
Spaans / Provençaals
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:

Crostini kippenlever

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, boter, brood, kappertjes, kippenlevers, knoflook, marsala, melk, olijfolie, selderijstengel, sjalot en tomatenpuree

Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crespelle fantasia

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, maïzena, melk, romige geitenkaas, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Crespelle met courgettevulling

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, melk, olie, oregano, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Kalkoengehaktballetjes met tomaten-paprikasaus

Ingrediënten:
bliktomaat, chilipeper, ei, geroosterde paprika uit pot, kalkoenfilet, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, varkensbuik, bladpeterselie en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Fijne pastei van gevogeltelevers

Ingrediënten:
broodkruim, eidooier, gevogeltebouillon, gevogeltelevers, kervel, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte / orgaanvlees
Haal meer recepten op...