Basisrecept uit Smaakvrienden:
Groentefond
- Ingrediënten:
- champignons, knolselderij, laurier, olijfolie, peterseliestelen, prei, tijm, tomaat, ui, venkel, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Smart BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Koken voor elke dag: