Recept uit Honey & co:
Makreel in olie
- Ingrediënten:
- citroenschil, gedroogde chilipeper, gele mosterdzaadjes, knoflook, laurierblad, makreel, peperkorrels en zeezout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groentebouillon, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam: