Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Confit van gans
- Ingrediënten:
- boter, ganzepoten, gevogeltebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, piment, rozemarijn, tijm, wildkruiden, witte wijn en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, courgette, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, salie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: