Basisrecept uit Brindisa:
Caldo de jamón - Hambouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, hambotten, laurier, olijfolie, prei, ui en wortel
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit I love groente:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Speisekammer:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Speisekammer:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: