Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Soepen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: